2011. május 4., szerda

S/002 - Roncsipar - Betonsivatag Kalifornia


Betonsivatag Kalifornia letöltő link

A 2007-es Betonsivatag Kalifornia a Roncsipar legsötétebb időszakát fémjelzik. Nem elég hogy kétszer is újra kellett keverni az anyagot mire hallgatható lett, a felvétel ideje-módja is teljesen kiesett - Roncsipar Kornél, mondjuk ki: mentális problémákkal küszködött éppen. Annyi megvan, hogy az Eranthisz-ízű nő félig-meddig improvizálva volt, de az is csak azért mert a zenekar sehol sem talált róla kottát. Az írási fázisból annyi is megmaradt, hogy a Betonsivatag Kalifornia alapjául az Antimonumentum (a gagyi lemez, amiből a Kornél boldog-boldogtalannak osztogat) kellögeM c. szám szolgált és a Néma, ill Visszatérés a vákuum litániához dalokat a Roncsipar Dávid írta.

A lemezhez a hazai színtér összefogásához az azóta számtalan zenekarban (jelenleg a Karakban) megforduló Bíró Marci és az újhullámos ebm/industrial rock hazai képviselője Estendor Lin csinált mixeket. Eredetileg még a Failotron Áron is nekifogott egynek de útközben elszállt a laptopja. Kár. Azt a mixet csak odaképzelni tudjátok.

Ajánlott mindenkinek, akit érdekelnek az elborultabbnál is elborultabb zenék mint pl: Swans, Gore, Caspar Brötzmann Massaker, Pain Teens, Godflesh, Pitch Shifter, OLD, Terminal Cheesecake, stb.. Illetve kíváncsiak, hogyan szólt volna ha a Nirvanát valami trú kult blackmetál zenekar leszúrja a koncerten csak azért hogy a helybe belezuhanjon egy nukleáris robbanóanyagokat szállító mezőgazdasági repülőgép amin épp a Loop játszott Harry Partch darabokat és/vagy fordítva.

1. Betonsivatag Kalifornia
2. Karmazsin csók
3. Visszatérés a vákuum litániához
4. Hol van az istened?
5. Néma
6. Eranthisz-ízű nő
7. Visszatérés a vákuum litániához (41939 / Ashes of Atlantis mix)
8. Hol van az istened? (Lin / Wet Lips mix)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése